Ja kun ajattelin, että tänään kirjoitan blogia pitkästä aikaa ja kerron kivoja juttuja ja kommelluksia... niin taas huonoja uutisia. Lumea puri käärme.

20 minuuttia siitä, kun huomattiin tapahtunut.

Yllättävän nopeesti vain kuono turposi. Kun me huomattiin asia, niin kuonossa oli vielä silloin juuri ja juuri hyytynyt veri tippa ja silloin oli jo nokka turvoksissa.
Lynkkauspartio lähti heti matkaan etsimään käärmettä ja minä vein pyykit ulos, niin sillä aikaa kuono turposi varmaan kaksinkertaisesti!

Tässä nyt odotellaan että eläinlääkäri saapuu jonkun eläimen parsinnasta toimipaikkaansa ja päästään Lumen kans tippaan.

[[split]]

Jotain kivaakin, Dorilla ja Nitalla alkoi lähes yhtäaikaa juoksut. Huomenna kohti Lappeenrantaa Liljan ja kahden koiran kans. Sieltä suunnataan seuraavan morsiammen sulhasen luo, joka asuu Paimiossa. Liljan ja koirien kans mennään yöksi hyvän ystäväni Sonjan ja hänen vuosikkaan pojan luokse Turkuun
Niin mahtavaa päästä reissuun ja nähdä ihania ystäviä!

Lappeenrannasta oli hiukka vaikea saada huonetta tai mökkiä tälle ja huomiselle, siellä oli yleisurheilun eliittikisat. Noh, onneksi aamulla Doria tutkiessani huomasin, että vieläpä onkin liian aikaista lähtä, joten mennään huomenna. Huomenna meillä on varattu isohko mökki Huhtiniemen leirintäalueelta.

 

Oisko tässä nyt kaikki paha tälle kesää, vuotta jne ???