No heips vaan kaikille! Taas kerran on kulunut turhan pitkä aika viime jutusta ja ei tahdo muistaa mitä kaikee sitä on tapahtunut.

Tässä istuskelen ja mietin mitä kaikkea sitä taas julkisesti jakaisi :)

Sitä ei nykyään ehdi kun käydä töissä ja olla kotona. Sama se taitaa isännälläkin olla. Hän on korjannut Chevroletin vaihdelaatikkoa nyt jo pidemmän aikaa, myöskin meidän tehokaksikko Lumi and Bono avustuksella. Ne niin mieluusti iskän hanskat haluaisi kuljettaa hiukan kauemmas autosta, kun iskä makaa auton alla, autotallissa jossa vain taivas on kattona :) Peenut varmaan miettii, että iskällä ois hiukan lämpöisempi jos se välillä ne hakisi vaikka pellolta Arvaten joku on eri mieltä
Minua se taas tuppaa naurattamaan, pennut ovat vasta n.5kk ja kovin toimeliaita Noh, tänä aamuna oli vaavit keksineet että tuossa vaihdelaatikon päällä kun kiva pahvilaatikko, mikäs sen hauskempaa kun lähtä hiukan hippasille keskenään toisella se pahvilaatikko suussa. Sitä HYVIN TÄRKEÄÄ pahvilootaa etsittiin aamulla taskulampun kanssa pilkkopimeässä...kuulin taas sitä kuuluisaa "PE_VI_SA:a" Mikon suusta. Mikko vei sitten minut töihin ja tuli etsimään osaa päivänvalossa...se löytyi ja ehjänä! Ei tullut Lumesta ja Bonosta rukkasia

Uutta muuta ei juurikaan, koirat tekee turkkia ja mietin ketä ja mihin näyttelyihin. Ehkä me sitten sinne Tuusniemelle vasta Bonon kanssa mennään pentuluokkaan helmikuussa. Juoksuja kans odotellaan kuumeisesti, Dorille ja muillekin, mutta etunenässä Toospolle. Nelli the sijoitettu koira kans saisi tuossa vuodenvaihteen jälkeen aloittaa juoksun.

Koirien elämä on vaan melkoista ja kasvattajankin jolla intoa täynnä pää. Meidän Bono-vauva, ikää vajaa puolivuotta on jo nyt naitettu meidän Lucylle - HUOM ajatuksissa Ei Bono ole edes ymmärtänyt vielä harjoitella, jospa se joskus sitten isona poikana sen päälle ymmärtää. Siinnä olisi vallan mielenkiintoinen yhdistelmä. Bonolla hyvät korvat, kummallakin vahvat kuono-osat, tummat silmät, Bonolla hyvä ja pitkä häntä, Lucylla taas hyvä takaosa, jos ei Bonollakaan huono ole :) Luonteetkin natsaisi. Lucy on toimelias, vilkaskin, Bono taas tasainen ja rauhallinen - molemmilla hyvä toimintakyky ja hermotkin kivasti pitää tilanteissa, mistä sen testin sitten taas joskus tietää, mutta oma kokemus ja arvio on tuossa. Kun vaan vielä Bonolla olisi terveet lonkat ja kyynärät sitten joskus - niin AVOT!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Lopuksi ne huonot ja surulliset uutiset.

Sateenkaaren sillalle siirtyi meille niin tavattoman rakas Jazi. Jazille tuli puhtaasti loppu vastaan, isä soitti ja kertoili Jazin oireista, jotka tuli ihan muutamassa päivässä eteen. Pyysin heti soittamaan ajan eläinkääkäriin, jotta Jazi pääsee lepoon, pitkän ja hyvän elämän jälkeen. Äijä otti paikkansa monen monen sydämmessä, Jazi oli mielettömän hieno koira, ikävä on kova.

Saman päivän aamuyöllä kanien taivaaseen lähti Lupu-kanimme.

Reillyn lonkat tuli sitten D:nä kuten osasimme odottaa jotain huonoa.