Kesäkuun alussa oli Jazin 14-vuotis synttärit, WAUTSI WAU :) ja nyt tänään poika kävi laajassa verikokeessa ja ell Peltokallio oli ihmetellyt kuinka ne arvot olikaan muuttunut viime elokuusta niin paljon parempaan päin, jolloin Jazi sai eräänlaisen kohtauksen. Sitä huimasi jne. ja me ajateltiin ettei se ehkä enää kauan meidän kanssa ole, mutta pian on vuosi siitä kulunut ja nyt poika voi niin super hyvin! Jazin maksa-arvothan ne oli hiukan kohonnut, ei niin vähänkään vaan aika paljon. No, nyt ne on ihanteellisesti viitteen sisällä :) Sydän voi hyvin ja hemoglobiini oli huikeat 146!


1245858854_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

katsokaa noita etuhampaita ...

 

No sitten, Sunny piti leikata, kohtu ja munasarjat pois. Tuli juoksun jälkeen nyt toistamiseen kohtutulehdus, niin ei siinnä muu enää auttanut. Sunny voi nyt hyvin ja uinti, se rakas laji on nyt aivan noussut listella ykköseksi! "Muori" ui sen minkä ehtisi ja yksikseenkin :)


YHTÄÄN käärmettä en ole nähnyt - luojan kiitos! Tai olisi pitänyt nähdä kun ajettiin yhden ohi/yli muttei osunut. Minä en nähnyt kun ajoin koeajulla ollutta autoa ja Mikko sanoi aja yli, minä painoin kaasua kun halusin päästä äkkiä sen kuvotuksen ohi! Kun olin varma, että se nyt tulee vähintään pakoputkesta tai pohjasta sisään ja syö minut :O normaali pelko...juu-u.

Kelit näyttää vihdoin hyvälle, on ihanaa kun sattui aamuvuoro viikko näiden lämpimien päivien ajaksi.

Reilly...meidän pikku Elina Cool Noh, rakkaalla lapsella monta nimä, niin se vaan menee. Reilly tykkää tuosta ellu/elina nimestä, välillä sitä pitää ihan muistuttaa että Reilly sinä olet! Mutta poijalla on oikeinkin miehen elkeet - tyttöjen suhteenHuuto Se eillenkin oli niiin kulta-ärsyttävä-ihana-pahis-kullan mussu-pösilö, kun se riivasi Graciä ja komensin sen pois sieltä, ei kuule ei näe, Gracie komentaa ja "julli" tulla lönkyttää minun luo ja olan yli vilkaisi Gracien suuntaan (varmaan näytti sille kieltä) ja "sanoi" minulle, äiti nuo tytöt on ihan tyhmiä! Nooh, sitten kun se tapitti niillä häikäilevän mustan ruskeilla silmillään että "enks ookki ihana kulta-poika"Viaton niin minkäs teet, nauruhan siinnä pääsee.


Niin tosiaan, meillä kävi yllätysvieraita tässä 11.6. illalla. Katsoin kun matkailuauto pysähtyy talomme kohdalle (tänne harva tulee, jos tulee on eksynyt :D) ja mies tulee taloa kohti, menin ulos ja hän kysyy "Are you Sanna Komulainen?" oookay... Noh, mies oli laitellut mailia, on Saksasta ja omistaa Aiala nimisen collie nartun jonka ukki on meidän Jazi ja mummu meidän Sunny :) Mies sanoi mailissa, että viettävät paljon lomia Skandinaviassa ja Suomessa ja kysyi jos tulisivat käymään. Vaihdettiin puh.nrot, mutta kuinka ollakkaan tämä ihme vekotin tietokone oli sanonut työsopimuksen irti ja hän ei ollut saanut numeroa ennen lähtöään ulos. Niimpä meille sattui sitten tämä kovin positiivinen ja mukava yllätys :)

Eillen kävin ekaa kertaa tälle kesää uimassa, tuo meidän ranta poukama on sellainen, että lämpenee niin nopeasti, ei monen päivän helteitä tarvita. Koirat oli kovasti kans tulossa, ihme että Kira osasi nyt hiukan varoa ja ei tullut uimaan - vaikka mieli sillä teki! Sunnyn ja Reillyn kanssa sitten hetki kroolailtiin, huomenna taas uudestaan. Tänään en ehtinyt, kun piti nauttia auringosta ja tein hiukan pihatöitä.

Eillen juuri mietin, että mikään ei saisi kaupunkiin minua takaisin, ehkä voi olla tilanne toisin joskus, mutta en osaa kyllä kuvitella ja joka päivä käyn töissä kaupungissa niin saa siitä sen oman annoksen sitä kaupunki-osuutta. Täällä on todella hyvä asua! :) Tilaa ja rauhaa riittää. Talossa tosin on paljon puuhaa, ajateltiin ensin rakentaa uusi lähivuosina, mutta on nyt sellainen ajatus, että ehkä 5-10 vuoden kuluttua, mutta kuka sinne saakka mistään mitään tietää - joten ei asioiden edelle. Tähän nyt tehdään remonttia, katto, uuni, ikkunat, kylppäri, eiköhän niillä joku vuosi eteenpäin taas mennä. Ja kun joku päivä olisi muka vaikka sellainen tilanne, että ei olisikaan puuhaa, niin voin vannoa, koirat keksii sitä varmasti :)

Nyt sitten otan ja lähden Dorin ja Reillyn kanssa pyörälenkille - ekaa kertaa Reillyn kanssa, minnehän minä päädyn?!

 

Palataan taas, moro!