Kiitän suuresti tätä kautta, että ihanat kasvattien omistajat ovat jaksaneet laittaa kuvia!!! Ritan pennuista tulee niin aktiivisesti kuvia, että on todella positiivista :)
Vanhemmistakin pentueista laittakaa kuvia tulemaan jos mahdollista, niitä on todella kiva katsella ja päivittää sivuillekin - kunhan ehdin.
Sivuja on kyllä tarkoitus päivittää ja Astrologia -ja Narnia-pentuuesta laitella uusia kuvia joita olen saanut, nou hätä. Aika ei nyt ole riittänyt kuin hengittämiseen ja ulkoiluun koirien kanssa.
Ensi viikolla se kaikki hellittää ja alkaa odotettu kesäloma!

Pesin eillen ikkunoita ja oli kyllä enemmän kuin huvittavaa, kun tytöt (laumamme on siis tyttö lauma) olivat piirrelleet nenuillaan omia juttuja ikkunoihin... Talvella kun lumet tuli katolta, oli lunta keittiön ikkunan alareunaan saakka. Gracie hönki, kirjaimellisesti hönki kuono kiinni lasissa ja katseli keittiöön ulkoa. Jo pelotti että milloin se tulee raamit kaulassa sisään... Tuosta hulivili huldasta en ihmettelisi :) No, keittiön ikkuna oli sitten todella sen näköinen.

Gracie alkaa hahmottaa pihamme rajat, naapurissa kun on ne herkulliset linnun ruoat, niitä siis neiti tahtoisi mennä syömään. En ole kieltänyt Gracia missään vaiheessa, kun se sinne HÖNKIIIII niin otan vinkilelun tai namipussin yms ja lähden juoksemaan eri suuntaan, en sano hänelle mitään vaan heitän lelun tai annan namin ja jatkan sitten leikkillä jne. Koen, etä se "ei" ja muut kieltosanat vaan aihetuttaa sen, että tyttö ajattelee tämän olevan hyvää huomiota häneen. Se kun on niin luupää, ettei kielloista piittaa. Näin huomasin, että kun noteeraan hänen vinkeet vain juoksemalla eri suuntaan huutamalla taikasanan "keksi" tai vinguttamalla jotain, hän tulee tuulispäänä.
Nyt aamulla Gracie katseli jo naapurin lintulautaa vesi kielellä, sanoin vain keksi ja aloin palloa nakella, niimpä neiti unohti lintulaudan eikä lähtenyt sinne lainkaan. Ehkä se oppii, tosin pian on piha kokonaan aidattu, niin ei huolta. Mutta nyt tulee hyvää kontaktikoulutusta annettua sille ja opitaan tuntemaan toisiamme.

Kesäkuussa alamme taas Kiran kanssa tokoilla aktiivisesti. Onkin nyt jäänyt vähemmälle ja näkee kuinka Kira sitä janoaa. Sillä on todella kova halu tehdä näitä juttuja, sinällään helppo kouluttaa, mutta jotku vinkeet tekee siitä haastavan, esim kun häntä tahtoo "pentuna" kiinnostaa vielä niin paljon naapurin nakit :D haha No mutta ei siinnä auta kun reenata kontaktia ja kontaktia.

Tänään mennään koirien kanssa hiekkamontuille, täytyy saada tyttöille lihas treeniä. Ihan kuin ei muuta olisi näin valmistujaisjuhlien alla ;-)