O´Reilly of Kingly Shine, kesäpentu Saksasta saapui tässä taannoin meitä hauskuttamaan. Reilly on uros - niin uros vaikka tosiaan takuulla moni nyt sanoo, "Sanna, etkös sanonut ettei enää koskaan urosta". Juu sanoinhan minä. Vannomatta paras.

Reilly on osoittanut luonteensa sellaiseksi mitä toivoinkin, mutta hän on vielä reippaampi, rohkeampi ja niin, rajumpi kuin odotin. Herra tykkää meitä komennella, mutta mitäs se haittaa, kunhan ohjataan poitsua oikein. Sanoin juuri ystävälleni, että on parempi luonteen ja vähän vahvemmankin kanssa, kuin ilman luonnetta ja persoonaa!
Hassulta tuntuu, että poitsua vastassa oli mummu, täteja kaksin ja serkku. Reilly on Sunnyn pojan poika, emänä meidän Dorin siskopuolikas.

Reilly on vaihtopentu, ystäväni Sabine sitten joskus ottaa takaisin pennun täältä meiltä. Arvostan niin suuresti meidän luottovälejä ja ystävyyttä, homma toimii niin saumattomasti. Reillyn sisko O´Claire muuttaa ensikuussa USA:han kasvattajalle! Tämä on ratkiriemukas valtaus Sabinelta ja hiukan meikäläistenkin hauvoja siellä sitten sukutaulussa näkyy ;-)

1980300.jpg
Reilly 12.10.


No niin ja tämä otsikko kun kuului monikossa, "uusia jäseniä", niin saapui meille sijoitukseen kennel Snowpawista tällainen uskomattoman pieni ja USKOMATTOMAN pippurinen Lucy-neiti. Lucy on oikeammin Snowpaw Dominus.

1980295.jpg

Lucy on meidän Sunnyn tytön Carmenin tyttö :) Carmen on saanut nyt 3 pentuetta ja vaikuttaa että kaikki ovat niin uskomattoman kauniita olleet, että ihan ihastella vaan voi! Isänä Lucylla on USA-tuonti uros Random Acres William Light "Willy".

Lucy ja Reilly ovat serkkuja ja tämä pikku pirpana antaa kolmekuiselle  ja kaksi kertaa suuremmalle serkkupojalleen niin paljon huutia, että mitähän tästä seuraa :)
Lucyn omistajia ovat siis Sanna Laakso (Snowpaw), Sanna ja Anniina Komulainen, eli minä ja siskoni.
Anniinalle Lucy tuli harrastuskoiraksi ja tietysti aivan ensisijaisesti kaveriksi hänelle ja Taralle (Black Classiel´s Wild Summer). Toiveissa/tavoitteissa meillä on saada neiti oppimaan ensin ihan normaalit elämän pelisäännöt, sitten tokoa, agia ja tietysti näyttelyitä.
Tästä Lucystä vielä kuulemme! :-) Olemme aivan haltiossaan tällaisesta mustasta vauhdikkaasta pakkauksesta. Kiitos Sanna kun sijoitit Carmenin tyttösen meille, me seurataankin nyt sitten melkoista Lucy Showta.

1980322.jpg
Serkukset, hetken ei- sotajalalla :-)