Meillä oli viikonloppuna vieraina isä, Anne (isän avokki), Annen tyttö Pauliina ja Pauliinan ystävä Essi + Jazi ja Indy.

Lauantai iltana vieraat saunoivat ensin ja sitten mentiin me isäntäväki saunaan. Oltiin päivemmällä oltu Manamansalossa uimassa ja kaupassa käymässä, ostin mm. ruislimpun Fazer-merkkisen, jonka hetkeksi kotiin palatessa jätin muovipussiin keittiöön :) Juuh.

Niin no sitten meidän saunavuoron aikana olikin isä ja Anne saaneet kokea tätä meidän koiralauman sairasta/kieroa huumorintajua. He olivat istuneet kaikessa rauhassa kuumaa iltaa nauttien ulkona meidän telttakatoksessa ja kuinka ollakaan silmiään hieraisten huomanneet meidän essunpessun alias Gracien juoksevan RUISLIMPPU onnellisesti hampaiden välissä pitkin pihaa!!! Huuto (kumpa olisivat saaneet kaiken videolle) Gracie oli juossut meidän toisen nukkuma-aitan taakse pusikkoon piiloon ja toiselta puolelta isä kiertänyt ottamaan neitiä kiinni ja Anne toiselta puolelta...voi tavatonta! Ne olivat sen loppusalta saaneet kiinni, limppu sai osansa.

Tänään sitten suututti niin todenteolla leikata limppu viipaileksi kuivamaan KOIRILLE! Eipä saanut itse tuoreesta leivästä nauttia palaakaan.

Koirat on olleet melko rauhallisia vkl ajan kun oli niin helle, täällä varjossa parhaillaan +32 Silmänisku Uitiin ja koirat ui - ihanaa! Tänään hiukan ukkosti, mutta ei pahasti. Nyt kivan vilpoisaa ja voitiin tehdä iltakävely ihan reipasta vauhtia.

Ensi viikolla pitäisi sitten olla meillä sitä perheenlisäyksen aikaa, siitä sitten ilmoitellaan tarkemmin.