Olemme Kajaanin Nakertajassa asuva 8 henkinen perhe, perheeseen kuuluu 6 Pitkäkarvaista collieta, 5 typsykkää ja 1 poijjan kloppi Hero joka sekoittaa pakkaa mennen tullen ja palatessa, sitten johtoportaaseen kuuluu minä Sanna (n.27 v.) ja avopuoliso Mikko (n.30 v.).

1334942.jpg

Ajattelin, että tällainen päiväkirjatyypinen juttu olisi kiva, koiristamme löytyy virallista tietoa kotisivuiltamme, mutta kurkistus elämäämme blogin kautta voi olla ihan "avartavaa". Niimpä ajattelin (kun tuota aikaa on aina mahdottomasti ;-) ) että alan kirjoittaa juttuja meidän nurkilta.

Ollaan siis ihan "tavallinen" kaksikko joista emäntä on hurahtanut koiriin ja isäntä amerikkalaisiin autoihin. Vuonna 1997 kun rakkaus roihahti, ajatteli emäntä
nähdessään isännän  autoilemassa, että tuollaiseen autoon taitaa sopia sitten enempikin koiria :-) Kummallekin passaa kummakin elämäntyylit, harrastukseksi ei voida luokitella autoja eikä koiria, sillä ne ovat meidän elämää - ja toki, antavat sille tyyliä! :-)

1334954.jpg  1334957.jpg

Tässäpä esittäytymistä alkuun. Näillä sivuilla tulette näkemään kuvia ja juttuja, tuiki normaalista koiraperheen arjesta ja juhlasta.