No niin, on taas vierähtänyt toista kuukautta viime kirjoituksesta. Syynä on se, että itse itseni työllistin, eli on riittänyt hommaa - hyvä niin.

Pakkasta on tällä hetkellä -22, käytiin Mikon ja koirien kanssa juuri lenkillä tuolla nakertajan vaaralla. "Saksalaiset mustalaiset" ovat outoja, ne ei palele Hymy Kira ja Dori mennä viuhtoo jatkuaan kun muut menee milloin kahdella tai kolmella koivella.

Reillyn, Sunnyn pojan Ricon ja Ritan tytön Nellin olen suunnitellut ilmoittaa Juukaan näyttelyyn ensi kuulle. Alkaa olla jo niin kovat poltot näyttelyihin piiitkästä aikaa. Sitten vuorossa voisi olla Tampere ja sitten huhtikuussa pari ryhmänäyttelyä ja Vaasan KV. Toukokuussa ainakin Helsinkiin.

Mitään uutta ei ole tapahtunut sen kummemmin. Uutta autoa etsitään kovasti, eli toisin sanoen Volvo v-40 farkku vm 2000 diesel olisi myynnissä. Paljon ajettu mutta toimii! Meidän sakki ei tuohon autoon sovi ja muutenkin halutaan palata siihen mikä on enempi meitä itseään Hymy

Ritalle odottelen juoksua ensi kuulle, sulho komea sellainen asuu Ruotsissa, sinne tulisi suunnata sitten. Pentuja on kysytty todella paljon.

Joulu meni oikein mukavasti, sisko Anniina, veli Matti ja tyttöystävänsä Mari koirineen olivat meillä aattona yön yli, sitten aamulla suunnattiin koko kööri Neuvoisenniemen rauhaa rikkomaan 9-päisellä koira laumalla :) Mutta meillä oli ihanaa aikaa. Oli mukavaa pelmuta metsässä koirien kanssa ja tiputella lumia puista toistemme niskaan, hahaha Viaton


Palataan taas uusien tarinoiden kera!