Eli, mistä alkaisin. Mukavat talvikelit on nyt ollut, pari ihanaa aurinkoista päivää takana.

Jokunen kuvakin laitetaan fiilistelyn vuoksi :)


Kira - Rita - Dori, lempipuuhassa

Dori ottamassa vauhtia loikkaan, kuvaaja oli vaan hidas saamaan parhaat pomput kameraan Hymy

Kira vauhdissa

Reilly

Sunny

Paljon taas on tapahtunut, tuntuu vaan että viikko kestää tunnin ja tunti minuutin, aivan kamalaa kyytiä menee aika!

Nyt ollaan siinnä kintaalla että muutetaan maalle minä hetkenä hyvänsä, paikkahan on Neuvosenniemi, josta jo aiemmin kirjoittelinkin. Meistä tulee 99% varmuudella huhtikuuhun menessä paltamolaisia.

Jos kaikki sujuu suunnitelman mukaan, niin asutaan vuosi-kaksi äitini synnyinkodissa ja rakennetaan sitten pihapiiriin uusi talo. Siinnä sitä suunnittelua sitten riittääkin. Siinnä ohessa maailmaan tupsahtelee toivottavasti pieniä puikkonokkia Nauru

Neuvosenniemestä löytyy kuvia meidän nettisivuilta galleriasta ja Kajaaniin on matkaa alle 80 km ja Paltamoon se noin 20 km. Nyt tänä talvena menee taas jäätie yli järven, joten Kajaaniin matka kestää nyt vain about 25 min. Viime talvi oli niin leuto, ettei tietä voitu tehdä.

Näyttelyihin ollaan menossa Tampereelle, sitten Rautalammelle ja Vaasaan, mahdollisesti Kajaaniin kans. Toukokuussa Helsinkiin ja Varkauteen näillä näkymin. On niin ihanaa kun pääsee taas näyttelyihin, 3 vuotta opiskelijana, oli pakko se huvitus elämässä unohtaa aika minimiin. Nyt taas mahdollista paremmin. Reillystä on tullut täysin mummunsa Sunnyn kaltainen show-koira, että poika saattaakin poserata niin hienosti! Kun sanoin ennen Reillyä, ettei ikinä urosta, niin nyt sanon, että otan toisenkin kun saisin samanluonteisen Cool ja toki yhtä lupaavan muutenkin.

Flunssat sairastettiin Mikon kanssa, Mikolla käytti kuumeenkin, muttei minulla. Nyt onkin tällainen onko flunssa vai ei- olo.


Ihanaa kun vieläkin valoisaa, melkolailla siis. Kevät keikkuen tulevi... Niimpä niin Hymy

Ja lopuksi muutama kuva, olin 15.2. hiihtämässä Neuvosenniemellä.

Dori töröttää

Matkalla Karppisenniemen kärkeen...

lähemmin tarkasteltua koirat MUKA huomaa niemessä jotain... muttei muuta kumma ollut kuin maastomerkki Nauru

Toukansaari

Matkalla Lehtossaareen

Takaisin talolle