Vettä sataa, aamu oli todella kaunis ja lämmin, ärsyttää tällainen. Koirat joutuu olemaan sisällä, kun Sunny & Co. saattaa taas alkaa remontoida terassipohjaa meille jo valmiiksi. Tässä yksi päivä kaivoivat sateessa - juma mikä sotku!!!

1248547318_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sunnylla multaa nenussa...

Tapaus Reilly ja Grace ovat taas olleet kovin ahkeria, tässä yksi päivä tultiin meidän Anniinan kanssa tänne kotia ja Anniina otti kahvilalta pitkän paahtopaistileivän välipalaksi, jonka hän AIKOI nauttia rauhassa sisälle päästyään, mutta Anniina onneton laski leivän rappusille siksi aikaa, että päästää koirat ulos ja vie laukkuja sisälle... ei näin, tässä juuri meni kaikki mönkään. Gracie tempaisi sämpylän sadasosasekunnissa ja toki ei siinnä ehtinyt kelmuja koira pois vetelemään vaan sämpylä vetäistään tässä tilanteessa kelmuineen! Jaahas, no onhan Reillykin joka päivä hiukan pönttö, mutta nyt Anniina haukkuin väärää puuta, kerroin että en usko sen Reilly olleen vaan, että Gracie sen söi aika varmasti. Noh, olin viikko sitten la Oulussa ja Anniina soittaa "Sanna, olit oikeessa se leivän syöjä oli Grace." Sanoin että mistäpä niin nyt päättelet parin päivän jälkeen tapahtuneesta? Anniina tuumaisi että ei voi erehtyä, Gracien perästä työntyy kelmua pitkät pätkät :-)))) Buahahahaha.

Jeps, no ruislimppu tapaus on jo käsitelty, mutta ahne koirahan keksi taas. Taas kerran isä oli käymässä ja niillä oli 2 muovipussin sisällä makkaraa, toinen pussi oli vielä tällainen kylmäpussi. Minuutin oli Grace makkarapussin kanssa keskenään ja kuulin rähinää eteisestä, Grace puolusti löytöään ja antoi Reillylle köniin aarteensa päältä Huuto Jep, sitten katsottiin mikä oli Kessun-pessun saldo, mega-paketti Hiillosta ja Kabanossin savupekoni olijo hyvällä alulla, Hiillos oli jo syvällä sisuksissa. Että näin meillä mennään.

Reilly on nyt erikoistunut suutarin kaveriksi, eli hän tuhoaa kenkiä jotta suutarille olisi töitä näin 2000-luvulla!! Kun olen ulkona niin Reilly etsii mitä tahansa jota se voi repiä, kun siivosin autoa, se varasti rätin ja heilui onnessaan sen kanssa pitkin pihaa, pahinta on se, kun hän ottaa jonkun auraviitan mittaisen kepin ja hilluu pitkin ja poikin se suussa - ja liian lähellä autoamme Huuto Reillyhän keväällä kylvi hyvin omatoimisesti auringonkukan siemmenet pitkin pihaa ja myös lannotti ne! Kanakakkapussi sai kans kyytiä, on nämä colliet sitten niin viisaita Silmänisku


Uimassa on koirat paljon käyneet, itse en kovin ole ehtinyt, mutta välillä koetan aina pulahtaa itsekin. Ilmatkaan ei suosi taaskaan juurikaan edellisiä kesiä enempi, vaikka on nyt hiukka parempi ollut.


Pennut kasvaa, silmien väriä aletaan arpoa tuossa varmaan parin viikon päästä, meinaan noitten merlejen. Kynnet on jo pariin kertaan leikattu.

Mikolla on vielä pari päivää töitä ja alkaa kesäloma! JES! Minä pidä elokuun ekan viikon lomaa, sitten taas paiskitaan töitä. Lomaviikko menee täällä kotona touhutessa, tehdään koirille tarha, ainakin yksi alkuun ja pennuille myös oma pikku aitaus. Sitten 7.-9.8. ollaan Ala-härmässä Power Truckissa, Anna Kaisa rakas ystäväni, kiitos kaunis sinulle, että tulet huolehtimaan tämän lauman! Itse otan mukaan kyllä nuo joukkotuhoaseet Reillyn ja Gracien, Dori menee Essille kun niillä junnukisat jossain ryhmänäyttelyssä Hymy

 

 

Olipas tässä nyt pika päivitykset Neuvosenniemen kahjosta koiralaumasta ja omistajista :)