On perjantain kunniaksi hiukan kirjoiteltava.

Valtakunnassa kaikki hyvin tai ainakin meidän "valtakunnassa". Koirat voi hyvin, mitä nyt turkki tippuu pian Kiralla ja siinnä sitä savottaa onkin. Graciellä lähti jo, vielä toki villa tuppoja lentelee. Sunny on tehnyt villan, ei päällyskarvaa juuri, tai oikeammin pituus turkista puuttuu. Dori taitaa tehdä juoksua ja Rita puskee uutta karvaa - hyvä, tyttö on ollut aivan järkky karsea turkkinsa pudotettua totaalisesti :)
No tämän päälle pihatöitten vuoksi nurmikko meni mullalle suurimmaksi osaksi ja odotetaan että uutta tulisi...Eli hommat ei lopu, no ei todellakaan, 31.5. on valmistujaisjuhlat meillä, valmistutaan siskon kanssa yhtäaikaa, täytyisi alkaa pesemään ikkunoita jne. Mutta sitten koettaa kesä ja se tietää minulle lomaa ja yhteistä aikaa koirien kanssa aamusta iltaan, mikä sen parempaa.
Ei tarvitse tukka putkella aamuisin juosta, vaan saadaan tehdä metsälenkit kaikessa rauhassa ja koulutukseenkin jää aikaa paljon paljon enemmän kuin aikoihin. Koulutuksesta puheen ollen, sitä tytöt taitaa tarvitakin ;-) Huomaan, että kun nyt ollut kiireitä koulun lopputyön + muun kanssa, että tytöt vallan "hankalaksi" osaavat heittäytyä, kun taas on hetki heille koulutukseen, ovat kuin herran enkeleitä.
Vaikka pitkiä lenkkejä tehdään ja pyöräilykin osaksi lihas-treeniä otettiin, niin ei se niille riitä, nuori lauma kun on. Pääkoppa tarttee toimintaa, tiedetään.

Olinpa tässä yksi päivä kävelemässä vaaralle, siellä on vähän väliä joku suonsilmäke yms lätäkköä. Ameriikan idols Gracie ei hoksannut että pitkospuut ei ole kovin leveät sivuttais suunnassa ja tietty pitkokset meni hiukan vedealla siinnä kohtaa. Sain makeat naurut (hehe, toisen kustannuksella) kun neiti pulahti sukkeloon niiltä pitkospuilta. Sitten mieletön kuivattelu hepuli päälle. Muut katsoi tyyliin että "äiti, miks toi noin meni tekemään?". Gracie on hassu neiti, hymyilee jatkuaan, tai siis näyttää sille, aina iloinen höntti. Kira etsii kans takuulla aina metsän ainoat lätäköt, menee seisomaan keskelle ja juo, olen kovasti koettanut selittää, ettei niin kannata tehdä, vaan joisi reunalta, ei vaan jakeluun mene - miksiköhän?? :-))

Tämä viikko oli taas itselle helppoa, Mikko oli viikon töistä kotona, niimpä se tietää minulle aikaa nukkua hiukan pidempää. Mikko huolehtii koirien syönnit ja ulkoilut aamuisin, luksusta! Mutta pian hän taas lähtee Ruotsiin ajamaan ja käy vain viikonloppuisin, mutta onneksi alkaa itsellä lomakausi, ei tarvii koirien olla niin paljon yksin.

Kesällä haistellaan taas uusia tuulia, joitain näyttelyitä olen miettinyt, mutta ei oikein turkkia kenelläkään, ehkä Doria voisi käyttää, katsoo nyt. Uusia tulokkaita, pientä suurta...saa nyt nähdä. ;-)
Suurimmaksi osaksi, jos kelit sallii, vietämme aikaa mökillä, rannalla ja taatulla grillaten! :-)