Jokunen tovi on sitten vierähtänyt...mitä nyt sitten edelliseen kirjoitukseen voin lisätä/korjata, niin: Bono asuu Itävallassa on pian tulossa tässä kuussa isäksi, meille syntyi ihana pörröpää tyttö 12.11.10 Lilja Odessa Wilhelmiina ja emme edelleenkään päässeet kennelpäiville! Että näin meillä.

Sitten joulukuussa 21.päivä syntyi Kiralle ja Jerrylle 9 pentua. Ell arvio 5-6 ja jopa tällä kertaa minä saatoin uskoa siihen, sillä Kiralla ei ollut vielä mahasta tietoakaan 5:llä viikolla! Olin siis varma, että koira on tyhjä kun ultraan vein. Noh, mutta koetti tämä maaginen 21. yö joulukuuta, kun Kira alkoi yhden jälkeen yöllä pentuja vääntää. Hänelle omaan verkkaiseen tapaan synnytys oli "pitkä" (HUOM! olen Sunnyn ja Ritan aikaan tottunut noihin parin tunnin vääntöihin joista seuraa se 8kpl) ja kesti aamu kahdeksaan. 7:nen pennun kohdalla aloin olla "huolestunut", kun Kira vaikutti hyvin määrätietoiselta, että lisää on tulossa! Kahdeksas tuli 07.30 ja laitoin Mikolle viestiä hänen ollessa töissä, että hemmetti, lisää taitaa tulla! ja klo 8.00 oli 9 kpl pentuja meillä ja mamma alkoi levätä

Tässäpä joitain uusia kuvia pentusista ja meidän prinsessasta (HUOM! joudun tekemään kuvapäivitykset väliaikaisesti blogiin, kun kotisivuohjelma ei halua toimia suurien kuvamäärien vuoksi ja hitaan koneen + nettiyhteyden)


30.1.10


Sariel "Siru" 6 viikkoa


Raziel 6 viikkoa


Ramiel 6 viikkoa


Takana Raziel, edessä Nemuel "Luka" 6 viikkoa


Zophiel "Sira" 6 viikkoa ja kyllä se naurattaa!


Hanael 6 viikkoa


Ariel 6 viikkoa "hahahaaaa"


Ezrael ja Ariel 6 viikkoa


Ezrael 6 viikkoa


Bithiel "Dina" 6 viikkoa

_______________________________________________________________

Ja muutama kuva omasta rakkaasta pörröpäästämme


3.2.11


n.1,5 kk


Rita ja Lilja

 

Talvi alkaa taittua kevättalveen ja minä odotan päivä päivältä enempi kevättä, jotta päästään Neuvosenniemelle, siellä odottaa kukkapenkkien laitot, remontit ja se ihana luonto ja oma rauha!!! Siellä se kesä melkolailla kokonaan tulee menemään pitkälle syksyyn. Saas nähdä, saanko järkättyä kennelpäivät sinne tänä kesänä, olisi se ihanaa!