Olipas kaunis päivä! Pääsin ajoissa puoliltapäivin kotia tänään ja soitin veljen tyttöystävälle Marille, lähtisikö se Heron ja Ricon kanssa ulkoilemaan. Pähkäiltiin mennäänkö vielä jäälle vai kelkkajälkeä metsään. No päätettiin ajaa tuohon 2 km päähän jäälle, ranta on niin matala, että olisi ollut ehkä pohkeeseen vettä JOS olisi uponnut :)

Koirilla oli hauskaa, Gracie ja Rico löysivät toisensa, yhtä hönttejä molemmat, elävät kysymyksillä "mitä, kuka, missä, minnekkä -ai nytkö??" Saa nauraa kun miettii mitä ne mahtaa miettiä.

No joka tapauksessa, päivä oli ihana.

1389002.jpg

Sitten ruokintaan. Gracie oli tullessaan täysin nappularuoalla, no alettiin aika pian jo 4 päivän jälkeen siirtyä varovasti puuroon, kasvissoseeseen, lihaan ja mahaan. Gracie sai alkuun raakaa lihaa noin peukalonpään verran. Kaikki hyvin. Nyt sitä sitten vedellään jo rustoja, hanhenkauloja, elimiä jne, kaikkea ja vatsa toimii hienosti! Hyvä näin :-)
Tyttö on vahvistunut kunnoltaan aivan mielettömän paljon (ollut kennelkoirana), kuinkas muutenkaan, eihän meidän perässä köpöttelemällä pysy kun lenkkeillään metsissä aina pari kolme tuntia.
Tyttö on myös karaistunut, enää ei tee ihme stoppia ja tempaise takatöppösiä ilmaan ja istu hassusti :-) Huomasin sen yllättäen eillen, että hei, Graciehän mennä viuhtoo kuin mikäkin suomalainen, hehe! Siis joka ei ole lukenut kennelin sivuja, tiedoksi Gracie tuli Amerikasta 21.2.2008 "kylmään" Suomeen. Kylmästä ei juuri tänä talvena saata kuitenkaan puhua.