No kyllä tätä sai sitten odottaa, toukokuun 8. päivä käytin eka kuvissa ja nyt tuli tulos...

Arvatenkin, toisen kuvauksen jälkeen, osasin odottaa huonoa tulosta
, kun eläinlääkärimme sanoi että siellä taitaa jokin mättää nyt (Gracieltä siis piti ottaa toiset kyynärkuvat kun ensimmäisistä ei saanut selvää). 3/0 on tulos.
Tulos itsessään ei enää kummastuttanut, kun ell sitä jo sitten kuvista epäilikin, vaan lisäkommentti, jota Limanilta pyysin, nimittäin koiralta puuttuu kokonaa processus anconaeus!  Se on siis käpymäinen kyynärpään sakara, joka ei välttämättä luudukaan kasvu loputtua, vaan irtoaa jostain syystä rustosaumasta ja jää sinne jonnekin irtopalaksi, mutta ei ole meillä irtopalaakaan.
Tämä lisäkommentti sisälsi myös seuraavan
lauseen,
"Se, mikä tässä tapauksessa hämmästyttää on, että se puuttuu. En ole koskaan kuullut, että se voisi olla synnynnäisesti puuttuva." Että minnekäs se "Kessun" processus anconaeus on joutunut?!
Normaalisti tämä on siis hyvin kivulias vaiva, JOS, huom. jos se on se irtopala, mutta kun Graciellä sitä ei edes ole, niin saa kait sitä ihmetellä kun neiti vetää sata lasissa, juoksee, hyppii, ja tekee molempia yhtäaikaa, kulkee pyörälenkillä ja ei onnu, ei tippaakaan. Iloisesti nauttii joka hetkestä, tätähän me kummasteltiin toisista kuvista saakka, kun ell sanoi, että toisessa taitaa olla jotain häikkää. Mutta toki on pääasia ettei se vaivaakaan :) Antaa tytön nauttia vaudikkaista hetkistään ja toivotaan ettei koskaan vaivaakaan, tässä on siis syy miksi alunperin olin puulla päähän lyöty ja että tämä tieto tuli puun takaa, kun ei siis ollut oireita - jota ne eläinlääkärit ovat kanssa ihmetelleet.

Nyt tässä sitten ensi viikolla aletaan soitto rumba, soitan paneelin jäsenelle Marjatta Snellmannille, joka on jo katsonut Gracien kuvat ja omalle, koiran kuvanneelle ell että miten se tosiaan ei ole siellä ja näkyykö kuvista se, ettei sitä olisi ollut pentuna lainkaan tms. Tänään käytin siskon ja minun sijoituskoiran Lucyn rokotuksella ja kysyin eräältä toiselta ell, että onko hän kuullut moisesta koskaan, sanoi ettei ikinä ole kuullut ettei sitä olisi lainkaan... todella mielenkiintoiseksi menee.

Että mitenkäs se iloisen joulun odotuksen laita?! Nooh, aina sen verran on joulumieltä, vaikka surullistahan tämä on, Gracie on ihana koira, A/A lonkat, silmissä CRD pentuna, upea luonne/persoona, mutta että tuollainen "valuvika", perinnöllisyydestäkään kun ei tiedä.